Europa Conference League

Ρέτσος: «Δεν υπάρχει αυτό που έγινε σήμερα στο "Καραϊσκάκης", σε κάποια στιγμή είχα πάθει σοκ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League και την απίθανη ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Δηλώσεις μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος στάθηκε στην επίδραση του Μεντιλίμπαρ και στην αλλαγή της ψυχολογίας που έφερε με τον ερχομό του στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», ενώ σχολίασε και την απίθανη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι φίλοι των Πειραιωτών!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού:

Για τον Ελ Κααμπί: «Στην προπόνηση είναι λίγο πιο αγαθός, ενώ στους αγώνες τα... παστελώνει. Είναι φανταστικός, χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι δουλευταράς και ελπίζω στον τελικό να είναι ακριβώς το ίδιο».

Για το τι άλλαξε και έχει μεταμορφωθεί ο Ολυμπιακός: «Τη χειμερινή περίοδο είχαμε κάποιες προσθήκες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας. Η ψυχολογία άλλαξε όταν πήραμε το διπλό με τη Μακάμπι στη Σερβία και αρχίσαμε να το πιστεύουμε περισσότερο. Στους τελευταίους αγώνες το έχουμε δείξει, όπως με τη Φενέρμπαχτσε που έχει παίκτες με μεγάλη ατομική ποιότητα. Η Άστον Βίλα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Premier League και η αλήθεια είναι ότι πολλοί πίστευαν ότι δεν θα περάσουμε. Όμως το καταφέραμε και είμαστε περήφανοι. Αυτό που κοιτάμε είναι οι τρεις αγώνες που έχουν μείνει στο πρωτάθλημα, γιατί είμαστε μέσα και σε αυτόν τον στόχο και τον κυνηγάμε. Δεν τον έχουμε αφήσει και ανυπομονούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό στην OPAP Arena».

Για την κατάκτηση του Conference League: «Πιστεύω πολύ, αν και δεν θέλω να λέω πολλά. Καλύτερα να τα δείχνουμε στο γήπεδο. Έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε και ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Θα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας και για εμάς και για τον κόσμο, γιατί είναι και στην Ελλάδα».

Για την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκης»: «Δεν υπάρχει αυτό που έγινε σήμερα, σε κάποια στιγμή είχα πάθει σοκ. Ήταν σαν μια φωνή και τους ευχαριστούμε. Το συναίσθημα που νιώσαμε όλοι οι παίκτες είναι απερίγραπτο, ακόμα και με τους ξένους που το συζητήσαμε λέγαμε ότι η εμπειρία είναι απίστευτη. Τους το ανταποδώσαμε με το καλύτερο δώρο».

Για τον Μεντιλίμπαρ και το τι τους είπε πριν το ματς: «Είναι πολύ κοντά με τους παίκτες. Έχει τη στόφα και ξέρει τι σημαίνει να πηγαίνει μια ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μας έδωσε όλα τα φόντα. Δεν λέει πολλά, μόνο όσα χρειάζεται κάθε φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x